学术活动(2022-01)杨东勇《Boundedness of oscillation and….》

发布者:王恒斌   发布时间:2022-01-07  浏览次数:10

题目:Boundedness of oscillation and variation of semigroups associated with Bessel Schrödinger operators

摘要:In this talk, we discuss the sharp power-weighted Lp, weak type and restricted weak type inequalities for the oscillation operator and the variation operator of the heat semigroup associated with the Bessel-Schrödinger operator. Moreover, we also consider their boundedness  from the Hardy space Hp into Lp with p(1/2, 1] and on the Campanato type spaces. This a joint work with J. Betancor, W. Hu and H. Wu.

报告人杨东勇,教授,厦门大学

时间:202217 8:30

点:腾讯会议(会议号:471 982 791

个人简历:杨东勇,2010年于北京师范大学获得博士学位,现为厦门大学数学科学学院教授。研究方向为调和分析,主要从事与微分算子相关的函数空间及奇异积分算子的有界性,以及度量测度空间上的函数空间及其应用的研究。主持在研国家自然科学基金面上项目一项,主持完成国家自然科学基金面上项目和青年基金各一项。目前在J. Funct. Anal., Rev. Mat. Iberoam., J. Anal. Math., J. Geom. Anal. Indiana Univ. Math. J等国内外学术期刊上发表学术论文40多篇,另有1 本学术专著于Springer 出版社Lecture Notes in Mathematics 系列出版。